Yritys

Lady Balance Oy on Espoon Leppävaarassa sijaitseva täyden palvelun tilitoimisto.
Asiakkaanamme saat tarvittaessa taloushallinnonpalvelut, kuten kirjanpito-, osto- ja myyntireskontra-, palkanlaskenta-, ja tilinpäätöspalvelut sekä henkilökohtaisen avun yritystoiminnan kiperiin kysymyksiin yhdestä osoitteesta.
Yrittäjänä sinä voit keskittyä olennaiseen ja jättää talouden hoidon meille – kirjanpidon ammattilaisille.

Asiakaskuntamme koostuu pienistä yhden henkilön yrityksistä aina kansainvälisiin yrityksiin. Monipuolinen kokemuksemme eri toimialoilta helpottaa työskentelyämme sekä sen myötä pystymme tarjoamaan laajakatseisempaa palvelua myös asiakkaillemme.

Tilitoimistomme aloitti toimintansa nykyisessä muodossaan vuonna 2005. Toimistomme on täynnä kuplivan iloista naisenergiaa, jota henkilökuntamme kolme leidiä pitää yllä päivittäin. Mottonamme onkin, että töissä voi olla myös hauskaa. Henkilöstön hyvinvointi ja kehittäminen on meille tärkeää työssäjaksamisen sekä ammattitaidon ylläpitämiseksi. Panostamme henkilöstömme jatkuvaan kouluttamiseen

Luottamus

Henkilökohtainen, luottamuksellinen suhde, asiakkaan tunteminen sekä hänestä huolehtiminen ja molemmin puolinen luottamus on meille tärkeää.

Joustavuus

Työtehtävät räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarvittaessa voimme reagoida nopeasti muutoksiin tarpeen vaatiessa esimerkiksi toiminnan kasvaessa.

Kokonaiskäsitys

Meidän keskinäinen kemia ja konsultointi auttaa myös asiakkaitamme, jolloin meistä jokainen voi olla yritystoimintasi tukena. Toki ensisijaisena kontaktinasi on aina oma yhteyshenkilösi.