Yritys

Lady Balance Oy on Espoon Leppävaarassa sijaitseva täyden palvelun tilitoimisto.
Asiakkaanamme saat tarvittaessa taloushallinnon palvelut, kuten kirjanpito-, osto- ja myyntireskontra-, palkanlaskenta-, ja tilinpäätöspalvelut sekä henkilökohtaisen avun yritystoiminnan kiperiin kysymyksiin yhdestä osoitteesta.
Yrittäjänä sinä voit keskittyä olennaiseen ja jättää talouden hoidon meille – kirjanpidon ammattilaisille.

Asiakaskuntamme koostuu pienistä yhden henkilön yrityksistä aina kansainvälisiin yrityksiin. Eri toimialoilta saadun monipuolisen kokemuksemme myötä tarjoamme laaja-alaista asiantuntemusta asiakkaillemme.

Tilitoimistomme aloitti toimintansa nykyisessä muodossaan vuonna 2005. Toimistomme on täynnä kuplivan iloista naisenergiaa, jota henkilökuntamme kolme leidiä pitää yllä päivittäin. Mottonamme onkin, että töissä voi olla myös hauskaa. Henkilöstön hyvinvointi ja kehittäminen on meille tärkeää työssäjaksamisen sekä ammattitaidon ylläpitämiseksi. Panostamme henkilöstömme jatkuvaan kouluttamiseen

Luottamus

Henkilökohtainen molemminpuolinen luottamuksellinen suhde sekä asiakkaan tunteminen ja hänestä huolehtiminen on meille tärkeää.

Joustavuus

Palvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarvittaessa voimme reagoida nopeasti tarvittaviin muutoksiin esim. liiketoiminnan kasvaessa.

Kokonaiskäsitys

Ensisijaisena kontaktinasi on aina oma yhteyshenkilösi. Henkilökuntamme sisäinen konsultointi auttaa myös asiakkaitamme, tällöin meistä jokainen voi olla tarvittaessa yritystoimintasi tukena.